Mam na imię Agata, interesuje się sztuka i malarstwem , lubie piłkę nożną i leniuchować Jestem sympatyczna i potrafię zrozumieć ludzi
i mam dziwne poczucie humoru
Pixon napisał:
a i mam 20 lat ;] Wiem że trochę dużo i że za stary jestem na takie gry ale praktycznie rzecz biorąc wychowałem się na pokemonach xD
Ha! A co powiesz o adminie robiącym grę o pokemonach, który ma lat 22 xD I robienie gry zaczęło się nie od tego, że chciał zrobić jakąś grę - bo mam i inny projekt gry, trochę bardziej mroczny - ale od tego że zaczął grać w pokemony na pokemon-online ^^
Dlaczego pokemony? Bo to część mojego dzieciństwa jakby nie było. No i te gamboyowe wersje... szkoda tylko że grane na emulatorach Trzeba w końcu spełnić marzenie z dzieciństwa i kupić sobie jakieś PSP i pokemony na niego
ogier32 napisał:
Jestem z okolic Poznania.
A to stwarza okazję do spotkania się kiedyśtam... xD Admin mieszka w Poznaniu ^^
Samsel napisał:
Mam na imię Agata, interesuje się sztuka i malarstwem , lubie piłkę nożną i leniuchować
Jestem sympatyczna i potrafię zrozumieć ludzi
i mam dziwne poczucie humoru
A czy twoje zainteresowania odnośnie malarstwa obejmują też tworzenie własnych dzieł? Jeśli tak, może się nimi z nami podzielisz?
Użytkownik
Wstydzilem sie, ale skoro admin sie ujawnil i nie jest duzo mlodszy ... ;P
Mam 23 lata ( chyba najstarszy jak do tej pory ) i tez jestem z okolic Poznania
Jakby nie patrzec, troche czasu sie spedzilo na ogladaniu i zbieraniu pokemonow,
takze zawsze chetnie do nich bede wracal
siema jestem Tomek mam 9 i pól lat mam psa o imieniu Bafi lubię pokemony smoki komputer i auta
Edit/Mitchel: Korzystajcie z czerwonego szlaczka pod źle napisanym wyrazem. (Jeśli nie macie Google Chrome to ściągnijcie )
Użytkownik
KibaInuzuka
no 1997 rządzi!
Jestem Krzysiek mam 14 lat. Mieszkam w Trzcielu , interesuję się sztuką , muzyką i architekturą zawsze chciałem zostać architektem. Wielu śmieje się , że jestem fanem pokemonów al no cóż wychowywałem się na pokemonach. A co do tych śmiejących się z tego , że jesteście fanami pokemonów najczęściej są to ludzie którzy nigdy nie oglądali pokemonów , i mogę się założyć ,że gdyby je oglądali to też byli by fanami pokemonów.
Mam na imię Damian pochodzę z Łodzi.
Interesuję się piłką nożną, aktualnie gram w Łódzkiej Amatorskiej Lidze Piłkarskiej wraz z moją drużyną Szalone Kaczory ^^, gram tam na pozycji bramkarza z numerkiem 99. Pokemonami interesuję się od dzieciństwa, jak sobie nieraz pomyśle to nie było jeszcze tak dawno Wcześniej grałem w pokemon-online, jednak chaos i niepokój jaki tam zapanował skłonił mnie do przejścia na grapokemon.tk
Mam nadzieję, że ta wersja pokemonów nie zepsuję się zbyt szybko i będą wprowadzane ciągłe zmiany w grze ( żeby admin o nas nie zapomniał
).
Damian 17lat kawałek od Łodzi, zacząłem grać z nudów na pokemon-game aż ktoś wrzucił na czacie link na grapokemon.tk i jestem teraz tutaj.